Meniu

Rezultate obţinute

Mulțumim tuturor donatorilor și colaboratorilor pentru ajutorul oferit la îndeplinirea misiunii noastre de a face bătrânețea frumoasă vârstnicilor și familiilor lor!

Datoria noastră este să oferim o viață de calitate persoanelor vârstnice indiferent de starea de sănătate în care se află prin asigurarea unor spații și suprafețe igienizate și dezinfectate corespunzător. Multe dintre persoanele vârstnice pe care le avem în grijă se află în convalescență după o perioadă de spitalizare sau suferă de boli degenerative și au o imunitatea scăzută, fiind vulnerabile în fața infecțiilor și virusurilor. Pentru eliminarea surselor de infecții care pot apărea într-o instituție care oferă servicii de îngrijire și asistență medicală este nevoie de controlul infecțiilor și îmbunătățirea continuă a proceselor de curățenie.

În anul 2019, în cadrul proiectului „Prevenirea infecțiilor nosocomiale și creșterea stadardelor de curățenie în cadrul Rezidenței pentru vârstnici Valea Izvoarelor”, a proiectelor de dimensiuni mai mici, dar și din redirecționarea impozitului pe venit de la persoane fizice, am reușit să obținem suma de 56.538 lei.

Implementarea cu succes a proiectelor a presupus achiziția și punerea în funcțiune a:

  1. Unui aparat profesional pentru spălarea si aspirarea pardoselilor
  2. Un robot profesional pentru bucătărie
  3. Cărucioare profesionale pentru colectarea lenjeriilor murdare
  4. Lenjerii pentru pat
  5. Prosoape din bumbac
  6. Scaune pentru duș, din aluminiu
  7. Organizatoare săptămânale pentru medicamentele rezidenților

Toate acestea au presupus crearea de noi proceduri interne și instruirea personalului privind utilizarea noilor dispozitive și importanța prevenirii infecțiilor nosocomiale.