Meniu

Sprijin financiar vârstnici nevoiași

OBIECTIV: Dorim să susținem serviciile de cazare, îngrijire și asistență medicală în cadrul Rezidenței Valea Izvoarelor pentru 3 persoane vârstnice aflate în situații vulnerabile, ceea ce  înseamnă un efort financiar în valoare de 162.000 lei/an.

Credem cu tărie că bătrânețea trebuie sa fie o vârstă frumoasă, a înțelepciunii, a împlinirii sufletești și a liniștii. Mulți dintre vârstnici nu au însă resursele financiare sau sprijinul familiei pentru a se putea bucura de o bătrânețe frumoasă și se confruntă cu sărăcia, lipsa serviciilor medicale și singurătatea.  Cu ajutorul generozității donatorilor noștri, Rezidența Valea Izvoarelor asigură accesul la servicii de îngrijire de calitate și pentru vârstnicii aflați în situații dificile. Pentru că suntem mai mult decât o rezidență bine dotată. Suntem experți în ceea ce facem cu dedicare, pasiune si respect în fiecare zi.

În cadrul acestui proiect de ajutor financiar dorim să identificăm acele persoane vârstnice care au cea mai mare nevoie de îngrijire și să intervenim pentru a răspunde într-o manieră eficace nevoilor acestora.

Vom evalua:

  • situația familială, disponibilitatea aparținătorilor sau a unor persoane care s-au angajat legal la întreținerea acestora
  • situația locativă, respectiv posibilitatea de a-și asigura condițiile de locuit pe baza resurselor proprii
  • valoare veniturilor proprii și a familiei apropiate
  • starea de sănătate
  • nevoia de servicii de îngrijire specializată
  • excelența profesională.

Fiecare dintre noi ne-am întrebat, măcar o dată, cum ar fi dacă… dacă am fi făcut, într-un anumit moment al vieții, ceva diferit. Dar pentru câți dintre noi există o a doua șansă? În mod cert, este extrem de greu să primești o nouă șansă, dar poate fi foarte ușor să o oferi. Donațiile dumneavoastră transformă în realitate, pentru tot mai mulți vârstnici crezul nostru: Bătrânețea poate fi frumoasă!