Meniu

Întrebări frecvente donaţii

 1. Am o întrebare legată de donații/sponsorizări. Pe cine pot contacta?
  Unul dintre colegii noștri îți va răspunde cu plăcere la orice fel de nelămurire legată de donații sau sponsorizări către Asociația Valea Izvoarelor. Telefon: 0721-295-671 sau email: donatii@valeaizvoarelor.com.
 2. Voi primi o factură după efectuarea unei donații prin plată online?
  Da. Îți vom trimite o factură în format electronic pe adresa de email furnizată la momentul efectuării plății online. Te rugăm să o printezi și să o păstrezi în siguranță.
 3. Am donat prin plată online, dar nu am primit factura prin email. Cum pot să o obțin?
  Te rugăm să ne trimiți într-un email pe adresa donatii@valeaizvoarelor.com numele tău, data efectuării donației și suma donată. Vom reveni cu factura în format electronic în scurt timp.
 4. Ce tipuri de carduri sunt acceptate la plata online?
  Acceptăm donații online prin carduri de credit sau debit Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro.
 5. Este posibilă donarea sau sponsorizarea efectuată anonim?
  Da. Înainte de efectuarea unei donații prin plată online, te rugăm să selectezi butonul „Vreau ca donația mea să rămână anonimă”(Prevenim astfel apariția numelui tău în orice registru public al Asociației Valea Izvoarelor).
 6.  Cardul cu care am efectuat plata a fost înlocuit sau actualizat. Cum pot să actualizez informațiile cardului pentru ca plata recurentă să se efectueze în siguranță?
  Te rugăm să ne contactezi la 0721-295-671 sau prin email: donatii@valeaizvoarelor.com și te vom îndruma cum poți să faci acest lucru.
 7. Cum funcționează donațiile recurente?
  Suma pe care ai selectat-o pentru plată va fi retrasă automat de pe cardul de credit sau debit cu frecvența și data pe care le-ai selectat. Pentru oprirea donațiilor recurente, nu trebuie decât să ne trimiți prin email (donatii@valeaizvoarelor.com) o notificare de întrerupere, de restul ne ocupam noi.