Meniu

Echipamente protecție COVID

OBIECTIV: Ne propunem să protejăm rezidenții, angajații și comunitatea din care facem parte și să depășim cu bine această pandemie fără cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, iar pentru asta avem nevoie lunar de 20.000 lei sau produsele din lista de mai jos, pentru a continua să menținem nivelul ridicat de siguranță în cadrul Rezidenței pe întreg parcursul anului 2020.

Pentru a menține nivelul înalt de siguranță pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus în cadrul Rezidenței, personalul nostru utilizează lunar:

  • 1.000 măști de unică folosință
  • 7.000 perechi de mănuși de unică folosință
  • 100 combinezoane
  • 1.000 halate de unică folosință
  • 3.000 perechi de botoși pentru încălțăminte
  • 60 litri dezinfectanți de suprafețe
  • 15 litri gel dezinfectant pentru mâini

În anul 2020 lumea, așa cum o știam, s-a schimbat odată cu izbucnirea pandemiei COVID-19. Noul coronavirus a afectat întreg mapamondul și, din păcate, s-a dovedit a fi devastator pentru comunități destinate vârstnicilor din foarte multe țări.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății persoanele vârstnice reprezintă categoria cea mai vulnerabilă în fața bolii generate de noul coronavirus, motiv pentru care la Rezidența pentru vârstnici VALEA IZVOARELOR, unde oferim servicii de îngrijire și asistență medicală unui număr de 120 de persoane cu vârste cuprinse între 65 și 97 de ani, am luat măsuri proactive concrete pentru sporirea protecției rezidenților, a familiilor acestora, a angajaților și a comunității noastre.

De asemenea respectăm toate cerințele și recomandările autorităților privind prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Pe lângă restricționarea accesului aparținătorilor, vizitatorilor, furnizorilor, a altor părți interesate sau izolarea la locul de muncă în serii de câte 14 zile a angajaților, focusul nostru rămâne în această perioadă pe prevenție.

Am dezvoltat, implementat și îmbunătățit politicile și procedurile privind controlul infecțiilor la nivelul Rezidenței. Am stabilit circuite noi pentru aprovizionare, servirea mesei, colectare rufe și lenjerie etc. Toate aceste măsuri au condus la creșterea consumului de echipamente de protecție, consumabile și dezinfectanți, în condițiile în care disponibilitatea acestora pe piață a fost una limitată.

La nivel individual: suntem responsabili. Respectăm regulile de carantină și izolare, respectăm regulile de distanțare socială și respectăm regulile de igienă.

CE NE PROPUNEM SĂ FACEM?

Ne propunem să protejăm rezidenții, angajații și comunitatea din care facem parte și să depășim cu bine această pandemie fără cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, iar pentru asta avem nevoie lunar de 20.000 lei pentru a continua să menținem nivelul ridicat de siguranță.

Vom achiziționa periodic aceste materiale atat de necesare, asigurându-ne că le vom recepționa la termen și le vom utiliza rațional, evitând risipa.

Depunem efort susținut pentru a dezvolta relații de parteneriat cu furnizorii și căutăm mereu alternative, astfel încât să ne încadrăm în bugetele stabilite.

Ne puteți ajuta să ne îndeplinim acest obiectiv fie prin donații în bani, fie prin donații de produse sau echipamente de protecție.

Continuăm aceste acțiuni pe parcursul întregului an 2020. Chiar dacă starea de urgență va fi întreruptă, prioritatea noastră rămâne PREVENȚIA.

Fiecare donație e o investiție care poate salva vieți.